Zoo Negara

>> 08 March, 2007

Bulan Januari. Melawat zoo negara. Saja nak kasi sweety kenal binatang-binatang. Nak tengok Discovery kat tv, dah buang plak. Sebab dah tukar Fun. So, kena bawak pegi zoo. Lagi best. Secara live.


Banyak binatang yang dapat disaksikan secara live. Tapi tak semua gambar dapat disnap. Ada yang jauh. Goyang. Camera pun bukan powerful sangat. Rehat sekejap kat kandang rusa. Sempat la snap gambar sweety ngan rusa-rusa..yang busuk.


Jalan-jalan. Jumpa orang tengah feed gajah. Orang ramai pun boleh bagi gajah makan tebu. Gajah pun berada dekat jer. Ambil kesempatan yang ada, snap gambar dengan gajah pulak. Bila dah nak balik, tiba-tiba ada kotoran jatuh daripada atas. Taik burung rupanya. Nasib baik tak kena kepala. Kena sikit la kat pram sweety. Huh!

Akhir kata, satu dedikasi untuk binatang yang lemah, lembab dan berat. Aku tak lembab macam ko kura-kura.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP