Jamuan raya MMSC?

>> 04 November, 2007

Mereka sedang mengambil makanan


Antara makanan yang terhidang

Semua yang sudah kekenyangan


Sungguh ku berkecil hati apabila melihat gambar-gambar ini. Sedikit pun tidak ketahuan bahawa MMSC-HQ mengadakan jamuan hari raya.

Apakah MMSC sudah melupakan kami berempat yang berada jauh di MARA?

Adakah kami masih lagi warga MMSC?

Sampai hati...


Coretan: Bukan makan itu yang penting. Tapi. Kemeriahan bersama-sama kawan-kawan. Sekurang-kurangnya jemput lah kami... Sampai hati. Dan. Kecil hati. Nak kerja kat MARA terus lah (Merajuk - :( )

4 komentar:

mie,  4:52 PM  

jamuan raya yg perlu dibayar. bukannye makan free. jd x perlulah berkecil hati ye.

mamajelly 10:36 AM  

free atau tidak. yang penting kami tetap warga mmsc. at least inform lah. nanti esok-esok ada function lain, lupa lagi kat kami di MARA.. (sambung merajuk..haha)

Anonymous,  10:33 AM  

klu jemput pon sempat ke dtg nak makan????

mamajelly 8:57 PM  

apenye yang tak sempat? kalau 6 pagi buat pon still sempat. dah ler..menda dah lepas. lain kali jgn lupa. especially kalau event yg ada cabutan bertuah ke. rugi beb kalau wa tak dpt join, mana tau bertuah ke

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP