American Idol Season 7

>> 24 February, 2008

American Idol Season 7. Minat tengok talent-talent America ni, punya suara yang begitu luarbiasa dan berbakat. Tak macam Malaysian Idol. Tengok la Malaysian Idol Season 2 siapa yang menang? Huh! Langsung tak menarik minat untuk orang beli album. Kalau American Idol, yang dapat tempat nombor 5, 6 pun boleh buat album lagu best giler. Top dalam chart.

So, season ini, antara favourite singer yang ku rasakan best ialah...

David Cook

Michael John

Jason Castro

Ramiele Malubay

Asia'h Epperson

Dan budak lelaki ini, mungkin menjadi favourite kerana dia cute, sebab muda lagi, baru 17 tahun, suara pun best gak...

David Archuleta

Kita tengok nanti adakah salah seorang antara favourite ku ini akan menjadi juara American Idol Season 7?

Dan juga, lelaki ini merupakan antara yang glamour walaupun tidak berjaya memasuki top 24 pun. Ronaldo Lapuz yang ala-ala William Hung. Nguah3x




Coretan: Lawak-lawak tengok Paula Abdul menari ikut tempo lagu Ronaldo. Egegege...

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP