Lamb Chop & Brown Sauce

>> 15 February, 2008

Akhirnya, jumpa bahan untuk buat brown sauce. Sekarang sudah boleh masak menu Lamb Chop & Brown Sauce sendiri.

Bahan mentah penting

Marinate bahan mentah tadi dengan benda-benda dalam botol ini..


Tadaaa!

Bahan-bahan lain, tambah sendiri ye..

Oopss, lupa. Ada grill sedikit shrimps untuk dimakan bersama...

Coretan: *Dapat jimat duit, tak payah makan di kedai zaman-zaman ekonomi meleset skang ni.

6 komentar:

suez 10:57 AM  

fuyyyooo!!!

catz 2:05 PM  

fuyooo sedappnyee!!! Bila nak bawakk gi opis lak?

abahsyasya,  3:47 PM  

brupppp!!!....alhamdulillah...buat lagi....

mamajelly 12:41 PM  

hmm..sesapa yang berminat nak makan western masakan saya, silalah datang ke kedai saya di semenyih..(kena bukak kedai ni, ramai yg terliur tengok)

bib,  5:09 PM  

post lah recipe nie..boleh try kat umah sendiri..Jal..email recipe nyer leh tak?

syasya,  11:06 AM  

mama nak choki choki...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP