Goodbye

>> 14 July, 2008

Setelah 5 thn, akhir ku pergi jua. Meninggalkan tempat yang memberi beribu-ribu lemon kenangan.. Kenangan pahit manis...

Sedih meninggalkan kawan-kawan yang masih tinggal. Lama ku hidup berkeliaran di sekitar kawasan itu. Dari takde mamak, sampai ada mamak sampai 2. Dari takde Anjung, sampai dah ada Anjung. Tempat lepak saban hari. Tempat release tension kalau kepala serabut. Minum-minum sat.



Kepada kawan-kawan yang dirahsiakan dari kisah sebenar di mana opis baru ku, sorry... Sebenarnya ku tidak mahu nanti ada gosip-gosip liar yang akan mengganggu gugat hati ini dengan keputusan diriku ini. Mulut orang kan. Kita tak tau. Maka dengan itu, terpaksa ku rahsiakan untuk kebaikan diri ku sendiri.


Apa-apa pun terima kasih kepada my previous co., banyak pengalaman yang telah diberikan kepadaku yang tidak terganti. Tapi banyak juga sengsara yang telah ku terima dan tidak terganti juga. Semoga sentiasa sukses dalam menghadapi cubaan hidup akan datang.

Coretan: Sesungguhnya aku alpa dan menyesal dengan kesilapan lalu...Tak mungkin dapat berpatah balik. Redhakan aje la...hidup perlu diteruskan.

1 komentar:

suhanazainal 12:33 PM  

"Sesungguhnya aku alpa dan menyesal dengan kesilapan lalu..." <<-- ape kesilapan ko jal??

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP