Arsenal Fan Cuppies

>> 22 August, 2008

Sekarang ni I dah jual cuppies. Bukan diriku yang buat. Adalah kenal seorang kawan opis yang pandai sangat buat cuppies yang comel. Maka. I tolong la dia jual cuppies ni...

Cuppies dia sedap, dengan icing yang sedap. Bila bukak kotak, bau wangi icing ajer...Memang best!

Dikotakkan dalam box yang comel... Tengok la, kadang-kadang box putih yang biasa tu..Siap riben tau!


Tadaaa!

Tengah-tengah pk design apa yang nak ditempah kat dia..tetibe terpk yang husbandku peminat fanatik Arsenal. So, why not tempah cuppies yang ada logo Arsenal. Mesti dia suka giler..



Sesiapa yang interested nak beli cuppies, layarilah jellybeesz for more colorful designs.

Coretan: Syasya suka makan, hari tu bawak balik satu, terkulat-kulat dia makan, tu yang order lagi sekotak ni..

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP