Gerai Mommy Jajad & Uncle Peeq

>> 27 August, 2008

Awal bulan 8 hari tu ialah pembukaan kedai seorang kakak. Kami semua berkunjung ke sana untuk memberi sokongan moral...Al-maklum lah, orang baru bukak kedai.

Terdapat pelbagai menu kat kedai ni. You all boleh try Nasi Lemak biasa, Nasi Lemak Sotong, Laksa Penang, Mee Udang & roti-roti.

Inilah kedainya...

Nama jer Mamak, tapi bukan makanan mamak sangat la..

Mereka-mereka yang sedang mencuba makanan...

Laksa & Nasi Lemak Sotong

Kat tepi food court ada playground

Kalau nak carik kedai Mommy Jajad, nun kat hujung belakang tu..

Kalau sesiapa tengah jalan-jalan kat sekitar Puchong, boleh la singgah Giant Puchong, naik atas, pegi kat FudCourt... Kalau nak tau menu-menu yang ada, boleh singgah kat blog tuan punya kedai http://jajadanakomaq.blogspot.com

Coretan: Hari tu nak try mee udang, tapi takde lak, next time suh tuan kedai bawak opis aje la...

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP