Sehari bersama teman

>> 04 August, 2008

Beberapa minggu lepas (dalam bulan 7), me and Muza planning pegi shopping baju raya kat Jalan TAR. Nak tercabut jugak kaki kitaorg berjalan mencari baju raya yang sesuai untuk tema tahun ni.

Sebenarnya nak belanja Muza sempena birthday dia bulan July 08. Dan. Bersempena juga dapat gaji pertama di tempat kerja baru.

Seksa jugak nak minta tolong orang amikkan gambar. Masam ajer muka nya...

Muza bersama ayam

Me bersama ayam

Ayam-ayam kami... --> Ayam bersama ayam
(tukar atas komen suez)

Coretan: Ada hutang nak belanja lagi sorang nih. Tunggu la gaji yang akan-akan datang. Puasa nazar pun kena bayar ni.

1 komentar:

suhanazainal 3:41 PM  

aku rasa tajuk utk gambar yg last tu lebeh sesuai 'ayam bersama ayam'. sekian terima kasih.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP