Berbuka Puasa 2Gather-gether

>> 15 September, 2008

Sabtu hari tu, kami berbuka puasa together sekaligus bergathering dengan x-officemate paling rapat ku yang dah lama tak jumpa...

@ The Coast, Alamanda

Syasya siap make-up bagai, poyo tau dia nih

Inilah tempat berbuka kami, kat dalam tak muat.


Lepas makan, kami pon sibuk bergambar. Tak sempat nak amik gambar bersama hidangan. Semua layan makan, takde sape pon yang nak amikkan gambar.. Jadi, takde la gambar makan...

Syasya konon-konon nak pegang Amani...

Tak berani nak tegur Amani. Tegur ajer dia buat nyanyian merdu. Maka. Semua orang tak berani tegur Amani dah lepas tu. Tapi. Tetiba auntie Roha berjaya pulak dukung Amani. Well. Budak-budak memang suka dengan Roha.

Kanak-kanak & ibuk-ibuk (Sorang ajer bukan ibuk di sini)

Berlatarbelakang kan The Coast, tapi haram jadah tak nampak, nampak Starbucks ajer...

Muza dok bz layan anak-anak dia (Tasha & Akif)...

Amani, Ieta, Muza, Akif, Roha

Amani, Ieta, Roha, Syasya, Jal

Syasya, Akif, Amani (Tasha lari ntah ke mana)

Gambar family ni je yang sempat disnap.


Inilah gambar kami beramai-ramai yang terbaik yang ada..Susah nak bergambar ada budak-budak kecik ni.. Derang tak fokus..


Coretan:
Kesian gambar bapak-bapak takde langsung. Derang pon dok layan makan ajer masa kitaorg bergambar...

3 komentar:

rahmanraof 1:12 PM  

hi kak jal, bestnye gathering...apsl geng ni je, mana yg lain..slamat berpuasa..mintak maaf zahir batin...

mamajelly 1:46 PM  

laa rahman, mmg la geng kitaorg ni ajer.. takkan tak pasan masa kat mmsc, mmg diriku rapat ngan derang-derang ni..korang-korang kan ada geng masing-masing..so inilah geng ku...muahahha

p/s: yang lain geng jugak, tp ini geng rapat, boleh hantuk2 kepala sesama

r_nieta 2:17 PM  

ha ha kelako...so nama geng...

Geng Hantuk Kepala - ntah kan bile aku pernah hantuk2 kepala ngan derang neh...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP