Brownies

>> 08 September, 2008

This time sempena potluck kat kampung abahsyasya, kami bawa pencuci mulut ajer.. Malas nak masak makanan lauk-pauk, makcik-makcik ramai, biar mereka yang bawa makanan gitu.

Abahsyasya nak suh diriku buat Tomyam kaki ayam, dia kata suh I tunjuk skill. Tapi. Takmolah. Dulu dah terkena sekali ikut cakap abahsyasya buat mee spesel, sekali tu ramai gak yg bawak mee, pastu tak termakan, banyak berlebih mee yang diri ini buat (bukan tak sedap OK, cos banyak sgt makanan time tu, pastu kitaorg sampai lewat petang padahal makan-makan tu start tengahari)

Maka, pencuci mulut yang terpilih ialah Jelly's Brownies Walnut & Cuppies Selamat Berpuasa...

Jelly's Brownies Walnut




Cuppies Selamat Berpuasa


Coretan: Suka gak baking-baking guna oven nih...

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP