Kisah Haiwan Teladan

>> 25 September, 2008

Jom la tengok kisah Haiwan Teladan setiap hari jam 9.30 pagi di TV3. Saksikan Danish Mukhri dan rakan-rakan dalam setiap episod.

Kalau sesiapa yang masih ingat Lizamurni (x-mmsc), maybe kenal siapa Danish. Danish is Kak Liza's eldest son. Dulu masa Danish kecik, Kak Liza pernah bawak ke MMSC tapi Danish sombong masa tu. Hihi...


The boy with stripes shirt is Danish Mirza. Cute kan dia?

Kalau nak tengok lebih banyak episode, sila klik di sini.

Coretan: Rindu ngan teman-teman lama masa MMSC dulu. Rindu Yas, Kak Liza, Zura...

1 komentar:

lizamurni 11:16 AM  

Jal,
Tq for putting a post about Haiwan Teladan...promo baik nih...heheh..

Just to tell u, his name is Danish Muqri.....(ada silap sikit Jal tulis, tapi it's ok, small matter)...

Dulu masa kat MMSC mmg Danish sombong kan...heheh...now ni still sombong tapi ngan pompuan jer...heheh...aritu bila tanya dia kenapa dia buat cenggitu ngan pompuan, dia jawab..."Ish, giirrllss!!!!" sambil buat expression mata ke atas konon tak suka....heheh

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP