My new home

>> 25 September, 2008

Rumah dah siap tapi bila nak pindah ni? Tengah tunggu kunci dari developer. Hari tu kami round-round area kawasan rumah, dah banyak dah rumah yang tengah renovate. Mereka mesti nak pindah masuk sebelum raya.

Ingatkan dapat la beraya kat rumah baru tahun ni. Tapi kunci pun tak dapat lagi. Rasanya akan pindah hujung tahun nanti kot. Takpe la. Selagi boleh bersabar. Sabar. Walaupun tak sabar dah sebenarnya. Tapi. Kusabarkan jua. Lepas raya pon takpe la.

No.6

Abahsyasya tengah check surat sambil tinjau-tinjau


Lepas berangan tengok rumah, kami singgah pula ke Giant Prima Saujana. Ada Fella Design Warehouse sale. Sebenarnya dah pegi minggu lepas. Ada la yang berkenan tapi takde plak corak yang digemari.

Sekali tu, bila singgah minggu ni. Alamak. Ada plak kerusi cantik tersergam indah kat depan tu. Terus la menggelabah. Murah pulak tu. Terus sambar satu kerusi & satu footstool yang worth almost RM1500++ kalau bukan warehouse. Kami dapat dengan harga RM500 jer 2 menda tu. Bestnyee. Thanks Abahsyasya! Leh letak kat rumah baru nanti...

Banner

Mamat Nepal tu tengah bungkus kusi mama... :)

Coretan: Ish, bile nak dapat pindah nihh..

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP