Hijau di Hari Raya

>> 14 October, 2008

Tahun ni kami berhari raya hijau. Abahsyasya tak penah ada baju melayu warna hijau. So, dia request baju raya hijau. Maka. Tahun ni kami berhari raya hijau, sama dengan warna hijau dedaun di rumah nenek Syasya...

3 of us

Syasya dah gatal kepala (Start tension bergambar)

Tahun ni first time, kami bertiga pakai baju yang ditempah. Tahun-tahun lepas beli siap ajer. Tak sempat nak beli kain & fikirkan theme.

Dan. Tahun ni juga buat pertama kalinya kami sekeluarga dapat bergambar b
ersama-sama. Last sekali sama theme, masa wedding kami, Merah.

Susah woo nak ajak jejaka-jejaka itu bergambar bersama. Especially yang adik no.2 tu. Tahun ni dia semangat. Agaknya sebelum-sebelum ni semua pakai baju tak sama theme. Maka. Dia pun tak heran sangat.

Inilah gambar kami sekeluarga

Dengan ini, secara exclusive sempena Hari Raya, mempersembahkan gambar adik-beradikku... Gambar di bawah memang ikut turutan. Kami semua tinggi-tinggi. Hanya Enoi (nama glamer - Jaz) yang paling pendek. Dia sorang aje yang tak tinggi. Ikut keluarga sebelah atuksyasya, Melaka.

Jalina, Jaffrin, Jasairy, Jazlen Ainor

Syasya bersama Atuk & Nenek kesayangan

Coretan: Semua baju-baju raya mereka, diriku yang pilihkan...

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP