Additional wishlist

>> 18 December, 2008

Hmm, ekceli dah lama dah nak beli drop-leaf table ni. Tapi tunggu stok colour black-brown yang tak kunjung tiba.

Kata cukup bulan, bila pegi time cukup bulan, still takde stok.

Lembab gak yek kedai Kak Kiah a.k.a IKEA nih.

Nak colour black-brown sebab nak matching kan dengan bar stool colour black macam gambar bawah ni:


Kalau takde jugak nanti drop-leaf table colour black-brown, ingat nak beli yang colour antique stain je lah.

Pastu tukar la bar stool yang ini , baru matching kan? Tapi kalau amik yang ini, tak boleh la sandar-sandar sambil makan.So, apa keputusannya? Tunggu aje lah.

Coretan: Teringat nenek belah Melaka cakap dia beli sofa kat kedai Mahmud. Memula konfius. Pastu baru tau - Court Mammoth a.k.a kedai Mahmud. Ahaks!

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP