Alhamdulillah

>> 16 December, 2008

Alhamdullilah.. Selamat kenduri doa selamat pindah rumah & tahlil untuk ketiga-tiga arwah atuk ku. Arwah atuk Kassim (atuk abahsyasya), arwah atuk Manan (atuk mamasyasya sebelah Semenyih) & arwah atuk Tamam (atuk mamasyasya sebelah Melaka).

Terima kasih kepada sedara-mara abahsyasya yang datang beramai-ramai tolong sedekahkan bacaan yassin & doakan untuk kesemua arwah atuk-atuk ku. Moga mendapat keberkatan dari Allah SWT hendaknya.

Terima kasih juga kepada kawan-kawan yang hadir. Walaupun dah petang, dah malam & keesokkan harinya pun datang. Thank you very much.

Terima kasih kepada makcik-makcik yang datang tolong mak masak. Rajin semua makcik-makcik ku...

Lastly, thanks to my mother, my dad, my M-I-L, my grandmother-in-law, my makcik, my bro & sis yang bertungkus-lumus untuk menjayakan kenduri kami ini. Mak ngan abah sampai demam! Hehe...

Alhamdulillah...

Rentetan peristiwa kenduri

Abahsyasya p beli ayam

Khemah dah siap pasang

Isi minyak dulu

Rileks sebelum bertungkus lumus

Yang pakai sekup itam bunga belakang tu ialah Ketua Chef

Sesi basuh ayam kat belakang umah...orang (ngeh3x)

Ape la yang diborakkan itu. Bagi resepi ke?


Potong sayur mayur

Abahsyasya buat ayer sirap

Antara kawan-kawan yang hadir

Hadiah dari Amani to Syasya


Coretan: Walaupun majlis berjalan dengan lancar, namun ada sekelumit kekecewaan dalam diri ini... Tapi takpe lah.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP