Goodbye Semenyih, Hi Kajang!

>> 11 December, 2008

Kami pindah akhirnya. Setelah setahun 1/2 menunggu. Kami dapat duduk rumah baru. Yeay!

Selamat tinggal paip sink air kecik.
Selamat tinggal tangki air toilet yang melimpah.
Selamat tinggal kena tutup air kat paip kat luar.
Selamat tinggal tempat masak sempit.
Selamat tinggal jiran-jiran yang tak best.
Selamat tinggal tempat letak kete takde bumbung.


Barang-barang sedang dipindahkan...

Syasya & Maksu Enoi gembira rumah dah kosong?

Apapun. Tetap berterima kasih kepada rumah ini. 3 tahun lamanya ku diami. Dari Syasya tak ada. Sampai Syasya ada.

Rumah akak ni umah yang cantik tu sebab aku sewa. Walaupun, pernah aku macam terlambat bayar sewa (semua mmsc punya pasal), akak tuan umah call orang atas rumah aku tanya aku dah lari ke? Pindah senyap-senyap.

Hello? Call orang atas? Apesal tak call aku? Aku bengang. Aku pesan kat akak tuan umah, kalau aku nak pindah aku bagitau la dia. Bakpe pegi tanya orang atas. Ingat aku ni penghuni pemikiran kelas ketiga ke? *^%Hello? Call orang atas? Apesal tak call aku? Aku bengang. Aku pesan kat akak tuan umah, kalau aku nak pindah aku bagitau la dia. Bakpe pegi tanya orang atas. Ingat aku ni penghuni pemikiran kelas ketiga ke? *^%$&!
amp;!

Tapi bila aku call akak tuan rumah hari tu cakap aku nak pindah, akak tuan umah sedih. Susah nak carik orang yang sewa umah macam aku. Ahaks. Sebelum-sebelum ni semua orang yang sewa tah hape-hape.

Nak wat cane kak. Rumah baru saya lagi best! Sorry to say...

Merepek lak aku nih. Nanti sambung lagi citer pasal umah lama & umah baru. Banyak lak nak citer tetibe...

Coretan: Senangnya dalam hati. Lalalala...

1 komentar:

Ennie Lee 5:01 PM  

Mana la ko duduk ni sampai ko tak happy lagsg ;p

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP