Lawak Pak Ude

>> 17 December, 2008

Pada satu hari. Kat tempat keje...

Dari pagi hingga tengahari. Dah beberapa kali masuk toilet. Tengok cermin, tak perasan pun.

Pastu. Tetibe sambil berjalan, terperasan butang baju yang bawah macam tinggi sebelah.

Alamak! Aku butang salah ker? Dari pagi tadi aku tak perasan. Macam pak ude Pi Mai Pi Mai Tang Tu. Cis! Orang perasan ke tak ek?

Coretan: Akibatnye kalau rumah takde cermin panjang.

5 komentar:

siti 11:51 AM  

alasan je tu nak pasang cermin penuh dinding kat umah baru...

jelly 11:59 AM  

ahaks, dah pasang pun cermin kat dinding -tp tak penuh...

suhanazainal 12:50 PM  

ala buat bodo aje. kalo org tegur, ckp "la taktau ke, ini kan latest fashion....".

jelly 1:27 PM  

kesimpulannya, tu sebab orang gomen takleh pakai kemeja..(ada kena mengena ke?)

suhanazainal 5:29 PM  

tapi org gomen ade jual2 tudung kat bawah opis (again, ni ade kaitan ke?). hehehe....

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP