Rajin ke?

>> 18 December, 2008

Sejak-sejak ada dapur baru ni.
Macam rajin masak pulak.
Senang sangat nak memasak.
Dapur kat tengah.
Sink kat kanan.
Fridge kat kiri.
Senang betul nak buat kerja.
Malam tadi baru jer masak mihun goreng untuk tetamu.
Sebab rajin.
Suka duduk dapur.

Coretan: Malam ni nak masak apa pulak yek?

4 komentar:

suhanazainal 10:16 AM  

bestnyeee...ni yg rase nak pegi mengewarmkan umah ko lagi nih.

jelly 11:48 AM  

bole-bole, hari tu kazen aku dtg umah, dpt makan mihun goreng, bertambah dia makan (taktau la sedap ke lapo)

p/s: bukan mihun mcm aku masak time farewell party ko tu, mihun tu dulu terlembik. ini sedap2 kenyal gitu...

Ennie Lee 5:05 PM  

ni yg rasa nk visit rumah jal ni.. dah ler rumah baru, rajin plak memasak... seronot aku dgr hehehe

suhanazainal 5:14 PM  

mihun lembik pon dah sedap, mesti mihun tak lembik lagi sedap! adekah aku tgh lapo?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP