Rumah baruku - Episode: Kitchen Cabinet (Final)

>> 11 December, 2008

Akhirnya. Siap juga kitchen cabinet ku.

Original kitchen after the wall has been painted

Semua barang boleh simpan a.k.a sorok dalam ni. Dah takde barang-barang dalam kotak especially Tupperware aku yang berlambak-lambak tu. Agaknya kalau orang bukak pintu kc aku tu, mesti mcm nak beli Tupperware aku tu.

Before

After

Jumlah wang keseluruhan yang dihabiskan untuk dapur ini sahaja ialah lebih kurang 6k++.

Fuhhh! Kesat peluh kat dahi abahsyasya! Wakakaka.

Thanks abahsyasya... I love you (duit dah abis beribu takkan tak love plak kan).

Even though kadang-kadang abahsyasya macam berat merelakan apa yang mama nak, tapi abah beli jugak. Cos I know you also want it! Ahaks!

Coretan:
Kalau ada sesiapa berminat nak tempah kitchen cabinet & nak nombor contact contractor ni, just gimme a call/msg. Nanti aku bagi nombor dia.

5 komentar:

nonie 4:01 PM  

wah cantik KC ko jal....:)

iekaNmie 9:02 AM  

jal...tantek la ko nye kc... leh aku tiru design ??? gaggaga....

p/s - aku letak link ko dlm blog aku...

jelly 10:51 AM  

cantik ke?? macey..nak tiru design tiru la, umah kita bukan sama ponnn

Fad and Sarah 12:24 PM  

jal, lawanye kitchen cabinet ko! klu aku ada dapo cenggitu pon aku rajin masak. anyway, nice blog. aku nye zaman blog citer cenggini dh lama berakhir. skrg citer psal makanan ngan jalan2 jek. tu pon dh terbantut sbb gawat! hahahhaha

aiDieNa 10:26 AM  

Cantik Kitchen Cabinet.. kontraktor tu Melayu / Cina?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP