>> 17 December, 2008

Semalam abahsyasya mendecorate rumah lagi. Kononnya nak buat mamasyasya balik keje surprise.

Berdebar jugak. Apa la yang dibuat dek abahsyasya.

Sampai rumah rupanya dia dah tukar position dining table kat tempat baru. Nak style macam apartment katanya...

Nampak macam OK, so tak banyak nak komen... Ok la tuh!


Dining table sekarang

Mamasyasya suker dining table macam ni & gantung mirror like this...

Abahsyasya nak beli dining table yang ini...


Dan balik tu jugak abahsyasya dah gantung mirror kat tempat yang konon-konon nak letak dining table tu. Tapiiii... alahai... abahsyasya gantung macam ni...

Hmm...Takpe lah. Abahsyasya cakap akan beli meja untuk letak bawah mirror tu. Maka. Relakan ajer lah cos akan dapat meja console baru. Lagipun dah gantung, nak wat cane, takkan nak bukak plak, dinding dah ditebuk drill.

Coretan: Abahsyasya menyampah dengan mamasyasya cos bile dengar jer nak beli meja console baru terus ok jer gantung mirror gitu. Akakaka!

1 komentar:

Ennie Lee 5:02 PM  

Creative creative.. ahaks...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP