Genting 09

>> 29 January, 2009

Setelah 2 tahun, kami ke sana lagi. Kali ni Syasya dah besar. Boleh layan feel main semua menan yang ada kat Genting.
Sebaik ada cousin abahsyasya yang sentiasa bertuah dapat free/diskaun macam-macam.
Abahsyasya dapat la tumpang sikit-sikit tuah cousin dia tu.

Dulu kitaorg dapat setin cat Nippon 5 liter.
Kali ini, kitaorg dapat penginapan Hotel Theme Park - rm100 semalam.
Pastu, dapat lak diskaun makan kat restoran Rasa Kampung kat Hotel Genting - RM30++.
Bertuah sungguh Uncle Bad ni.
Mekasih Uncle Bad - kata Syasya.

Tgh tunggu orang check in kan hotel...

Warm up

Naik monorail nak survey dulu tempat main

So gedik (dah ngantuk sebenarnya nih)

Dulu penah posing kat sini jugak, tapi dulu takde canopy merah ni

Syasya tunggu abah main flying coaster aka spiderman

Akhirnya, Syasya dapat merasa drive space ship sendiri

Lepas tido kejap, petang tu turun balik. Ni time petang la ni.

Rombongan Cik Kiah ke Genting - cuba teka mana Uncle Bad Syasya?

Coretan: Vacation pertama utk 2009. Next place?

3 komentar:

suhanazainal 11:49 AM  

cantek gambar cam kat london.

rohamia 3:23 PM  

melihat pada gambar2 ko...buat aku pn terasa nak pegi...huhuhu...bile erk

jellyna 4:00 PM  

sue - ala2 la kan, konon2nye - tp costume tak serupa org dok london..

roha - lepas p bandung, p le genting laks..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP