TAG

>> 08 January, 2009

Wah! First time kena TAG. Memula macam taktau nak wat cane. Pastu baca balik blog orang yang menge'tag'. Oooo, baru tau cane.

T&C:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di bawah untuk diletakkan di
blog anda.
(Ok, dah copy dah badge)

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

(Kak Ain yang telah menge'tag' saya. )

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

(Hmm..Fakta/Hobi ek?
1. Shopping
2. Shopping lagi
3. Married to a handsome big guy (saje kasi abahsyasya perasan)
4. Have a daughter with tahi lalat di pipi
5. Suka tambah wishlist dalam blog
6. Suka shopping tapi duit tak cukup kadang-kadang untuk shopping. Cane tu?
7. Skang tinggal kat umah baru di Kajang - jemput la datang umah.
8. IKEA maniac
9. Malas nak keje
10. Rasa nak benti keje)

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

Hmmm. Ada beberapa kawan yang ada blog cute. Ni dia:
1. semah
2. jijah
3. soul

Yang ni bukan blog kawan, ni blog abahsyasya
4. abahsyasya

Lagi 6 taktau la, ramai kawan-kawan suh rahsiakan blog, abis cane??

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan
"anda telah di tag - sila layari blog putihsalju untuk mendapatkan award anda".


Huh, copy je la kak ain nyer ni. Kalau nak dpt award bole amik kat blog Jal ni ke? Ke mesti amik award kat blog kak ain jugek??

Coretan: Baru belajar TAG orang.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP