Zionis yang kejam

>> 15 January, 2009

Dah derma ke untuk saudara kita di Gaza sana? Hmm...Aku belum lagi. Hari tu dah nak derma, pastu kena request tac plak. Ntah macam mana cam tak abis lak process menderma tu. Maka. Tergendala kejap.


Pagi tadi dengar dalam radio. Siti Nurhaliza derma Rm2k untuk rakyat Palestine.
Uik? Rm2k jer ke Siti?
Kasi la lebih sikit. Siti kan jutawan. Duit dalam ASB maximum.
Sumbang la RM20K ke.. RM200K ke..
Lagipun Siti baru jer dapat jam tangan berharga rm250K dari suami tercinta kan? - Apa kena mengena?

Takpe la kan. At least Siti sumbang dengan ikhlas (walaupun macam sikit sangat aku rasa compare dengan duit dia yang banyak gile tu). Aku pun bila nak derma ni. Duit dalam account maybank tu dah susut..

Coretan: Jom boycott product Israel. Tak bole la pergi Tesco seberang jalan lagi dah...

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP