Aku & Caller-ringtone

>> 04 February, 2009

Mungkin orang lain tak heran.
Tapi.
Aku memang heran.
Aku memang ketinggalan zaman sket bab-bab berkaitan dengan handphone ni.
Al-maklumlah. Dulu. Handphone pun tak canggih. (Skang dah canggih ek?)
Jadi. Apa-apa pasal handphone aku malas update.

Tapi.
Hari tu Maxis offer aku caller ringtone free.

Maka. Aku pun terima.
Sebab dia kata free.

Hari ni Maxis bagi mesej.
Maxis kata aku dah ada caller-ringtone.
Aku pun call handphone sendiri guna telefon opis.


Wahh! Bestnye dah ada caller-ringtone. Lagu favourite aku lak tu.
Terasa cam beruk pulak diri ini.
Kah3x.

Coretan: Nak kutuk aku, kutuk la. Aku tak kisah. Yang penting, aku dah ada caller-ringtone.

3 komentar:

suhanazainal 1:47 PM  

huhu aku masih setia dengan bunyi telefon stendet.

siti 4:27 PM  

wakakakakak..inilah citer yg paling sensasi di abad ini....

sbb aku pon pakai yg stendet gaks...sbb celcom nyer kena bayar bulan2, tak kuasa aku

jellyna 5:58 PM  

akhirnyaa..
korang bile lagi?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP