Aku & Facebook

>> 12 February, 2009

Semalam ada seorang kawan bertanya kepada aku,

Kawan: Jal, ko ada fb?
Aku: Wat is fb?
Kawan: Facebook...

Pastu kitaorg borak-borak la lagi, bla bla bla... semua pasal cerita facebook.

Erk? Shortform fb pun aku tak tau. Of course la aku takde fb kan?
Kawan aku pelik nape aku takde fb.
Dan.
Tiba-tiba aku pun rasa pelik kenapa aku takde fb?
Terima kasih kawan kerana menyedarkan aku.
Sekarang jugak aku create 1 account fb untuk diri aku.

Sekian, terima kasih.

Process nak sign up, ngeh3x


Belom ada fb account, tp dah ada orang nak add aku. Dlm list tu, pakcik aku waiting for me to confirm (Ok pakjak, baru create fb ni)

Coretan: Kadang-kadang kita ketinggalan...

6 komentar:

chupa 10:10 AM  

ishh chatbox kena block plak.. takpe.. utk makluman sume, kawan yg dinyatakan di atas adalah aku. ehhehe.

jellyna 10:41 AM  

hehee, aku lupa nak letak link ko kat text kawan tu - tp ko takde blog, ko ada fp je kan?

jellyna 10:42 AM  

eh? ko ada blog rupanya? dalam diam ubi berisi, nanti aku add blog ko dlm list, huhauhaua,
senyap2 ekkk

ibuemiralisa,  7:25 PM  

meh aku add ko..apa nama fb ko?

niza 5:54 PM  

hai jal..

ber facebook lak kau skang.. baguss.. hehe

aku dpt link blog kau dr blog semah.. excited giler aku..haha

kenal aku lg?..
kalau tak ingat tu..sila la ingat2 kan smula..

:wink:

jellyna 9:09 AM  

semah - errr, tetibe aku taktau nama fb aku? nanti aku check balik.

niza - eh, mesti la aku ingat, aku bukan jenis pelupa.. welkam to the club, aku nak add blog ko dlm list ockeyy

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP