What's inside my handbag?

>> 10 February, 2009

huh!
lagi sekali kena tag dengan member.
kali ni jijah plak.

sungguh mencabar tugasan kali ini.
tapi.
kena jadi gentlewoman.
kena sahut cabaran ini.

nah! ini dia sahutan kuuuu...

so,

What's inside my handbag?

1. Find a safe quiet place free of significant other, noisy makers, priests, nuns, all things religious and men in general.

My workplace is really safe, quiet etc.
(partition tinggi, langsung tak nampak siapa pun)

2. Take a photo of your handbag and the contents

Ni, aku dah amik gambar. Handbag aku dah buruk. Tu pasal aku nak handbag baru. Ok!


3. Dump the contents of your handbag in a pile.

aku takde pile kat sini, so aku dump atas meja jer (actually tak dump pon, aku susun elok2)


4. Be brave and explain to your fellow bloggers what lurks inside the handbag.

baca sendiri la aku tulis apa kat gambar2 tu...

Click on the picture to see the clear image.

5. What's the most important thing in your handbag?

handphone,purse, external hd, car key

6.What's the most embarrassing thing in your handbag?

ermmm, surat from Alliance Bank - suh bayar utang card credit

7. Tag others who might want to embarrass themselves

kali ini mangsanya ialah
(of cos kena perempuan jer kan, cos lelaki takde handbag):

muza
sue
roha
kak ain

be brave friends.
jangan clearkan handbag kamu sebelum kamu diclearkan.


Coretan: Lagi besar handbag, lagi banyak khazanah.

3 komentar:

rohamia 3:12 PM  

aku akan sahut cabaran.sonok nie...mcm2 ada....hehe..

siti 4:17 PM  

waduh..byk gilerrrr....itu la kan, lagi besar beg, lagi byk la isinyer

handbag online bisnewoman ittew merujuk kpd thumbdrive dan HD nyer

boleh ke gittew?

jellyna 9:36 AM  

aku rasa tu pasal handbag aku cepat buruks. suka isi macam2 - handbag aku tu berat taww..sakit bahu

bisneswoman, hmm, ya betull, of cos HD tu mengandungi segala khazanah bisz aku..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP