We are the world

>> 27 March, 2009

Kenapa yek?
Lagu We are the World ni dinyanyikan untuk orang-orang Afrika yang sengsara.
Tetapi tidak dinyanyikan untuk orang-orang Palestine yang juga sengsara?
Apa pun.
Lagu ini best sangat...




  • Lepas tengok video ni, baru aku kenal yang mana Bruce Springsteen. Patut la suara dia rock.
  • Pastu mana pegi Cindy Lauper skang ni? (kenal gak la dia dulu masa sekolah rendah)
  • Michael Jackson pulak macam tak putih sangat lagi time ni. Plastic surgery dah ada la sikit-sikit.
  • Memula tak perasan sapa macam negro kat last tu. OO rupanya dia James Ingram - nama kenal la, rupa tak ingat.
  • Saya suka suara Stevie Wonder...
  • Yang lelain, ada yang kenal, ada yang tak - Lionel Richie, Tina Turner, Diana Ross kenal la..
  • Ada yang nama je kenal, rupa tak kenal..

Coretan:Apasal asyik citer pasal lagu je entry kebelakangan ni? Lagu lama plak tu...

2 komentar:

suhanazainal 1:41 PM  

suhanazainal ko kenal tak dalam tu?

jellyna 3:27 PM  

aku rasa ko yang pakai spek mata itam bulat tu.. yang diri depan sekali tu.. kan? kan?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP