30-an

>> 24 April, 2009

Alamak. Hari ni genap umur aku 30.
Ish. Selamat tinggal 20-an...
Alalalala. Dah tua.
Lagi 10 tahun masuk 40-an pulak.
Tua tua tua.


Semoga hari-hari mendatang akan lebih indah & menggembirakan.
Semoga rezeki lebih murah.
Semoga panjang umur dapat hidup bersama keluarga yang tercinta.

Coretan: Malam tadi Syasya nyanyikan lagu Hefi Besday Mama. Bestnye ada budak kecik nyanyikan untuk diri ini.

11 komentar:

rohamia 9:00 AM  

Hepi besday jal...semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki....

zulfarina zulkeple 9:34 AM  

epi belated besday..aku rasa hg dpt hadiah paling best tapi lmbat lagi la bleh tgk kan bulan 12 baru bleh kan InsyaAllah

jellyna 9:38 AM  

thanks all,
err zul, besday aku hari ni, lom belated lagi kot??

Jajadanakomaq 9:56 AM  

Hepi Besday. Semoga apa yg dihajati dlm wish list kat tepi tu akan tercapai hendaknya.

jellyna 9:58 AM  

thanks kak jajad.. thanks selalu beri tunjuk ajar yang berguna dlm ID. ekeke

Mohd Riziqin Hill 10:17 AM  

Alamak besday Kjal?

Arrrr..

Hepi Besday To U..
Hepi Besday To U...
Hepi Besday To Kak Jal...
Hepi Besday To U huhuuu....

Hehe~

jellyna 10:34 AM  

hihihiihi,
thanks reez,
hadiah takde ke?

muza 5:06 PM  

alamak..aku rasa aku tak terlewat tuk wish besday..hepi belated besday jal..sorila..aku semggu ni busy giler..eh?ko nak hadiah apa yek?

abahsyasya 5:34 PM  
This comment has been removed by the author.
jellyna 5:36 PM  

takpe muza, thanks.. hadiah? cukup la sekadar menjadi kawan yang baik untuk aku, aku dah cukup appreciate, thanks!

Mohd Riziqin Hill 12:50 PM  

dah besar pun nak hadiah..


hadiah kjal sy mintak husband kjal kasik~

;p

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP