Anne of Green Gables

>> 30 April, 2009

Aku mula tengok cerita Anne of Green Gables ni kat TV1 ke TV2 dulu-dulu (1980-an++).
Masa tu aku masih sekolah rendah lagi. Tak ingat masa tu umur berapa.

Anne & Gilbert


Tapi aku memang suka sangat menonton cerita ni.
Setiap episod aku takkan terlepas.
Aku pun dah lupa storyline cerita ni.
Apa yang penting kerjasama cerita ni memang best sangat dulu.

Dan tiba-tiba.
Aku nak tengok balik semua episod Anne of Green Gables.

Yang aku ingat, aku memang suka episod masa Anne masih kecil.
Time ni aku cam suka dengan Gilbert gak.
Bila part dah besar, dia dah start bercinta aku cam malu-malu sket nak tengok.
Apesal ek?

Cerita ni guna pelakon yang sama dari dia kecil sampai dia besar.
Apa-apa pun...
Aku layannnn...

Coretan: Suka layan cerita-cerita lama macam ni...

2 komentar:

Anonymous,  4:10 PM  

ahaks..
aku pun suka anne of green gable
tp aku dah lupa jalan cite nya
ni ala2 layan cave of the golden roses..eh ke aku silap title..
haha...anne

jellyna 4:24 PM  

jom kita layan semula... aku nak start layan balik nih~

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP