chicken cornish

>> 03 April, 2009

Semalam termenonton chanel yang ada Samantha Brown tu.
Masa tu dia pergi satu kedai omputih mana ntah dengan kawan dia.
Pastu dia tunjuk kedai tu buat chicken cornish.
Orang kedai tu hulur kat derang berdua chicken cornish yang masih panas.
Samantha dengan rakannya pun makan dengan rakusnya.
Alamak! Terliur tekak melihatnya.

Maka...
Hari ini saya ke Secret Recipe untuk membeli Chicken Cornish keluaran Secret Recipe.
Saya minta yang Spicy (harga pun mahal sikit dari original) tapi rasa dia tak spicy pun.
Eloknya Secret Recipe letak harga sama jer dengan yang Original.


Itu saja. Sekian, terima kasih.

Coretan: Selalu tengok Chef at Home & License To Grill kat chanel AFC.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP