layan tag lagi

>> 07 April, 2009

Ok Cikgu Isma, ni kisah aku..

1. When was your engagement?
Tak bertunang - risik je. Ingat lepas risik tu nak tunang. Lama-lama mcm tak tunang, terus decide tarikh nak kawen. Tarikh pun tak ingat.

2. When is your marriage anniversary?
11 June 2005

3. How long have you known your spouse?
Dari tahun 2000 sehingga sekarang (hampir 9 tawun)

4. How long did you date before you got engaged?
Hmm... oleh kerana not engaged, maka terus kira tarikh kawin je la yek.

Tarikh declare as couple: 11 June 2000
Tarikh declare as husband&wife: 11 June 2005
Total: 5 years

5. Where did you meet your spouse?

First met - sama ada abahsyasya datang ke umah (gentleman) ataupun kat tepi SafewayMart kat Jalan Kemuliaan, Taman Universiti. Tak ingat dah.

Biasalah, Taman U kan antara tempat glamer student-student UTM.

6. Eh? Ko macam tertinggal no.6 ek, Ismadiana?

7. Do you have any children?
Yes.

8. How many?
Currently 1 only. Nur Batrisyia nama nya...

9. Do you have any pets?
3 ekor ikan-ikan kecil di dalam aquarium kecil.

10. Do you own or rent?
Baru jer own a house. Pindah masuk Dec 2008.

11. Do you live in the country, city/town?
Near the city and not so kampung. Kawasan yang tenang. Tepi highway.

12. What is your favorite activity you do together?
Jalan-jalan cari makan.

13. Do you have a favorite vacation spot?
Tak kisah, asalkan menarik, asalkan Syasya gembira, asalkan kami gembira, kira ok la.

14. How many siblings do you have including in-laws?
4 (me) + 2 (hasben)

15. What mosque do you attend?
Erk, dah lama tak pegi mosque. Dulu masa bercinta suka singgah masjid Shah Alam.

16. Is this the mosque you got marrried in?
I nikah kat rumah parents I.

17. What town is your current address?
Kajang, Selangor

18. Do you work or stay home?
Work, tapi rasa macam malas dah bekerja.

19. Where did you go for your honeymoon?
Tak pegi honeymoon.

20. Leave a piece of marriage advice and tagged ur friends.
Hmm..ape yek?

Saya nak tau kisah...

Muza & Sue


Coretan: Tetibe teringat zaman bercinta kat UTM. Ahaks!

3 komentar:

suhanazainal 10:38 AM  

wa...lu mau tau kisah wa aa...? ok ok nanti wa kasi buat ini tag. lu tunggu sikit jam aa....

jellyna 1:38 PM  

yes, sila kan nyonya~

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP