Pindah

>> 22 April, 2009

Ya. Kalau anda semua dah baca kesemua blog opismate saya.
Anda memang dah tau cerita pasal pindah-pindah ni.
Siapa kena pindah ke mana. Mana kena pindah ke siapa.

Sebelum tu, adalah sikit-sikit jamuan makanan a.k.a potluck a.k.a farewell party sempena perpindahan kami itu.

Sebelum majlis bermula. Siap ada videoman lagi.

Masing-masing bawak makanan.

Aku pun bawak la jugak makanan aku yang tak seberapa tu.
Sandwich jer...
Cari la gambar sandwich dalam gambar di bawah.

Makanan angle #1

Makanan angle #2

Ada bos bawa brownies. Kitaorg semua puji sedap. Aku pon puji sedap. Tapi. Aku terfikir jugak. Kenapa yek brownies dia tak lembut macam brownies yang aku selalu buat?
Brownies aku macam kek. Brownies dia macam biskut.

Orang lain pun puji sedap.
Tapi kan, aku rasa brownies dia 'bantat' la. Tu sebab macam biskut. Tapi 'bantat' pun sedap la. Sebab ingredient dia agak mahal. Apa pun, penat wife dia buat k
an? Time kasih...

Brownies yang ....


Cupcakes bertulis "FAREWELL POTLUCK'

Gambar time makan-makan tak sempat amik. Sila tengok di blog opismate saya yang lain. Derang ada gambar.

Ini harta aku yang sebenarnya tak penuh kotak pun.

Ini tempat aku yang lama. Tinggal kenangan.

Derang kata
tempat kitaorg ni ada makhluk halus selalu bermain di situ. Siapa yang balik lambat, mesti dapat merasai kehadiran mereka.
Entahla, aku tak pernah balik lambat sorang-sorang, so aku tak pernah rasa.

Skang ni kitaorg macam lagi 'rapat' dengan KLCC.
Dari tingkap opis jelas nampak KLCC.
Apesal dulu tak nampak ek?
Ooo, dulu opis cam ngadap sebelah Kampung Baru (belakang).
Skang ni, opis ngadap Kampung Baru dengan KLCC.
Apa-apalah.
Office ku ni memang indah di mata jer. Tapi sistem air-cond macam hampeh.

Inilah cubicle baru kitaorg...

Ini lah tempat baru aku.. Tepi tingkap. Agak panas sebab air-cond tah pape...

Coretan: Nanti aku apdet lagi gambar opis baru. Tak pon tengok je dalam blog opismate aku. Bosan lak apdet gmbr sama je semua org. Hehehe...

7 komentar:

chuopas,  9:47 AM  

kalau dia naik pangkat dia dah tak jaga traffik, akan di ganti oleh orang2 muda yg buat keje terpaksa.. camner?

Mohd Riziqin Hill 10:15 AM  

adakah pakcik yg suke jaga trafik tu adalah org yg sama sy lihat tiap ptg di simpang Yap Kwan seng - Jln Tun Razak? ;p

Mohd Riziqin Hill 10:17 AM  

alaa salah tempat plak komen, patotnye kt atas tu..

haihhh~

jellyna 1:34 PM  

chuop, ko salah entry la komen, ni citer pasal pindah, bukan pasal trafik, ekekeke

reez - aik, ko pon salah komen gak?? apesal ni sume org??

zulfarina zulkeple 9:32 AM  

heheheh bukan ape jal slalunyer komen2 ni kat bawah pas abis baca entry kan tapi style template ni kat atas tu yg ada tersilap tuh heheh aku pon kdg2 tersilap jgk tapi smpat lagi la ubah sblm publish komen tu

jellyna 10:06 AM  

ye ke, aku rasa konpius lagi template dlm blog chuop kot - yg ini komen dia masih di bawah title besar..
kan chuop??

Mohd Riziqin Hill 10:18 AM  

Lastly terkompius dgn diri sdr..

hehe~

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP