Tag ke ni?

>> 14 April, 2009

Aku taktau la Chuop menda ni Tag ke tak.
Tapi untuk tidak mengecewakan (aku memang tak suka kecewakan orang), aku buat jugak la menda ni.

How well envoweled is Jalina Jalin?

Top 5 Facts for this Name:


  1. 45% of the letters are vowels. Of one million first and last names we looked at, 11.2% have a higher vowel make-up. This means you are very well envoweled.
  2. In ASCII binary it is... 01001010 01100001 01101100 01101001 01101110 01100001 00100000 01001010 01100001 01101100 01101001 01101110
  3. Backwards, it is Anilaj Nilaj... nice ring to it, huh?--> dulu masa sekolah aku mmg suka terbalikkan nama aku
  4. In Pig Latin, it is Alinajay Alinjay.
  5. People with this first name are probably: Male or female... We don't know yet. We're working on it!

3 Things You Didn't Know:


  1. Your personal power animal is the Naked Mole-Rat
  2. Your 'Numerology' number is 3. If it wasn't bulls**t, it would mean that you are enthusiastic, creative, optimistic, and fun-loving. You seek self-expression through words or the arts, and enjoy learning through life experiences.
  3. According to the US Census Bureau°, fewer than 0.001% of US residents have the first name 'Jalina' and fewer than 0.001% have the surname 'Jalin'. The US has around 300 million residents, so we guesstimate there is only 1 American who goes by the name Jalina Jalin. --> yes, I think so.

Kalau ini la power animal aku, takde pon takpe. Takde ke haiwan yang cantik sikit?

Coretan: Kena tag orang lain ke ni?

4 komentar:

zulfarina zulkeple 9:10 AM  

mcm menarik benda nih ala2 minded game gitue tapi cmne nk buat dia jal? heheheh tapi animal mmg klaka ler cam tak ssuai jer ngn hg hihihi

jellyna 9:29 AM  

alamak, lupa lak letak link - bole try kat sini

http://www.isthisyour.name/

papaQaseh,  12:23 PM  

thanks jal. ko buat aku rasa. ahahha. pasni aku akan create lagi byk tag2 yg confius2 camni. hahaha

jellyna 2:14 PM  

sama-sama chuop.
tag ko memang lain dari yang lain!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP