Hadiah untuk Syasya

>> 15 May, 2009

Birthday Syasya tinggal lagi 13 hari.
Semakin hampir nampaknya.
Hadiah apa yang nak diberi kepada Syasya ye?

Tahun ini mungkin tiada sambutan besday secara besar-besaran untuk Syasya.
Ingat nak sambut di kalangan family aje.. Eh, tiap-tiap tahun pun memang sambut di kalangan family ajer.
Tengoklah macam mana.

Hadiah?
Macam ada 3 pilihan nak bagi Syasya nih.
Agak-agak yang mana satu Syasya dapat manfaatkan dengan sebaik-baiknya?
*Syasya suka sepah-sepah barang mainan.

Pilihan pertama:
vtech Pink laptop
Komen: Syasya boleh kenal beberapa huruf dah. Kalau ada laptop ni, forsure dia boleh belajar dengan lebih tekun. Bolehkah?
.................

Pilihan kedua:
Barbie Tri-scooter
Komen: Kalau ikut kelayakan umur untuk produk ni, Syasya dah cukup umur nak main. Syasya boleh beraksi hebat di jalan depan rumah & di depan jiran-jiran yang seumur dengannya. Masalahnya boleh ke Syasya main menda ni tanpa terjatuh? Tentu tidak kan? Kalau beli menda ni, kena beli sekali dia punya helmet, knee-pad etc untuk keselamatan sejagat... Kena tambah bajet ler plakkk!

..................

Pilihan ketiga:
Light & Sound Kitchen Center
Komen: Wah, menda ni kalau Syasya main memang best. Syasya selalu berangan masak nasi goreng ayam. Pastu, alamat bersepah-sepah la rumah dengan periuk belanga dia. Mampukah Syasya mengawalnya?

.................

Hmmm.. Abahsyasya, what say you?

Coretan: Tengoklah nanti apa yang Syasya dapat. Ntah-ntah takde satu pun yang di atas. Kui3x... Sian Syasya

7 komentar:

zulfarina zulkeple 3:10 PM  

Aku rasa better hadiah laptop tu kot alang2 dia dah kenal huruf tu nnti lagi senang bila msuk tadika dia dah advance gitue aku rase la lagi satu laptop tu tak bleh sepah2sgt pon tapi yg kitchen tu pon cam best jgk tapi nnti tak larat ler nk ngutip bila dia sepahkan

siti 12:57 PM  

cadangan saya tiada dalam gambar...belikan dia basikal

komen sket...
laptop...bagi je dia pakai yg ori
kitchen..suh dia tolong ko kat dapur
tricycle..mcm leceh je, kmcm tak balance pun iyer jugak..

Anonymous,  9:42 PM  

ye aku pon setuju..basikal..sbb usia mcm syasya better ajar dia lak mengayuh..

jellyna 9:21 AM  

laa...syasya dah ada beskal la, dah tau mengayuh pun... takkan beli banyak-banyak beskal kot? macam syasya nak main kan?

siti 1:30 PM  

lor...dh ada beskal ghupenyer...kalu camtu..belikan motosikal la...ehhehe

jellyna 3:01 PM  

motosikal pun dah ada, tak caya? nanti aku amik gmbr depan umah yek...hehehe

siti 11:27 AM  

alamak....macam2 nyer bende yg syasya dah ada...kalau cenggitu, mama bagi adik je la kat syasya....ker dah ada jugak?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP