Happy Mother's Day

>> 11 May, 2009

Rasanya masih belum terlambat nak wish Happy Mother's Day untuk semua mothers di dunia ini.

Walaupun aku bukan jenis yang celebrate Mother's Day - bukan taknak, tapi tak dibiasakan (mak aku pun tak berapa amik kisah bila Mother's Day kot)

For me, everyday is a Mother's Day - aku bagi hadiah kat mak tak ikut masa, rasa nak bagi, aku bagi jer... tak caya tanya mak aku~



Apa pun, sebagai seorang mother, aku nak ajar lah anak aku supaya menyambut Mother's Day - boleh aku dapat hadiah banyak kali setiap tahun. LOL!

Ahad semalam kami sekuarga di Beranang celebrate suprised Mother's Day for neknyang Syasya. Neknyang Syasya asyik syahdu jer setiap event yang berlaku:
depan pintu dah nangis,
anak-anak peluk nangis gak,
anak-anak nyanyikan lagu Selamat Hari Ibu - pun nangis,
potong cake pun nangis,
dapat hadiah - pun nangis...
Terharu sangat neknyang Syasya...

Boleh view gambar & cerita kat blog abahsyasya.

Aku bangga dengan family abahsyasya. Bersatu padu, sayang mak derang~
Bersatu hati adik beradik, tak macam family belah mak aku.. Oopss~
Dengan adik beradik pun nak gaduh-gaduh, I really don't understand...



Adik-beradik kan darah daging, buruk baik, adik-beradik kita juga, ingatlah jasa-jasa orangadik-beradik, jgn mudah lupa. Orang ada kakak sayang sangat, ini ada kakak menci kemain. Tah pape~ Macam ler teruk sangat kesalahan, mentang-mentang dah senang sikit (Apa aku merepek?)




Co
retan: Walaupun tak wish kat mak, tapi sentiasa ingat jasa mak...Takpe mak, you always have us - your family....

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP