Makan, makan & makan

>> 27 May, 2009

Bila bab makan, biasa la, macam-macam teringin.
Bila teringin nak makan, orang tanya, pregnant ke?

Tak semestinya teringin tu kena time pregnant je.
Kalau tak pregnant pon boleh apa nak teringin.

Nasib metabolisme aku tinggi.
Makan banyak pun, badan tak membesar sangat kecuali lepas Syasya keluar dari perut 3 tahun yang lalu.

Abahsyasya yang macam semakin membesar. Oopss...

Maka,

Apa lagi yang aku teringin yang belum aku dapat makan?

.................

Prawn mee?
Huh! Lazattt, kat Avenue K sinun. Suka gak yang kat fudcourt Midvalley...

...............

Laksa Johor?
Baru pekena malam semalam, Laksa Shack - anyway, mak aku masak lagi sedap daripada Laksa Shack masak.

...............

Ani Sup Utara?
Dah makan beberapa kali. Memang I loikeee! Syasya pun suka. Abahsyasya yang tak minat sup pun suka. Dekat dengan sekolah abahsyasya, leh kirim selalu...

.............

Apa lagi?

Yup, Mee kari nenek Klang Syasya. Dah request. Minggu ni balik Klang, nenek Syasya akan masak. Nyam, nyam...


Coretan: Makannnn ajer lerr....

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP