Updet ler blog!

>> 26 May, 2009

Harap kawan-kawan saya yang ada blog tu kasi apdet la blog korang.
Aku dah bosan baca blog korang yang tak apdet-apdet.
Penat aku add link blog korang kat blog aku.
Sesapa yang rasa dah berminggu tak apdet blog tu, kasi apdet la seketul..
Korang bz ek?

Bored...

Coretan: Aku sendiri pun jarang apdet blog, akakaka

3 komentar:

i.z.m.a 12:34 PM  

saya rajin gak update blog.. hihihihihih....

suhanazainal 5:03 PM  

aku tengah kursus tiga minggu beb. giler busy. tapi sebagai blogger tegar, aku tatap cube apdet. hasilnye, lihatlah banyak entry2'hepi belated...' dan ade gak la lain2 entry. semuanye demi kawan2 yg dah add aku dlm blog list.
terharu tak? terharu tak? heheh....

jellyna 5:44 PM  

sape rajin takyah citer - sapa malas tu yg kena citer. hehe
time kasih sue demi kawan2 ko sudi apdet blog walaupun secebis je.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP