Alamak! Tak perasan!

>> 19 June, 2009

Perhatikan jarak bilah kipas tu dengan wardrobe tu.
Kalau bukak pintu wardrobe tu time kipas sedang berrrpusing, of cos la kena kipas tu.

Ye lah.
Kipas tu dipasang dulu sebelum wardrobe tu dipasang.
Yang kontraktor wardrobe tu takde pulak dia nak suggest ke apa time dia ukur tu.
Main ukurrr je.
Time nak pasang baru sedar.
Tapi.
Situ pun je tempat yang paling sesuai nak letak wardrobe.

Ingat boleh la nak berhati-hati time bukak pintu atas wardrobe tu.
Malangnya, terbabas jugak.
Ye la, mana nak ingat gak kipas tengah pusing ke tak.
Nak lagi time tu kipas pusing pelan.
Memang tak pasan.

Bengkok sebilah kipas tu. Dibuat dek aku...

Abahsyasya membebel kata aku menggelabah.
Ala, dah nasib time tu aku yang buat.
Cuba dia lak yang tak ingat?

Abahsyasya dah cuba la tegakkan semula.
Ok la sikit.
Tapi.
Rasanya bebile nanti mesti terlupa lagi.
Mungkin aku jugak, atau mungkin orang lain.

Apa kata tukar kipas tu kepada baby fan.
Atau.
Pasang jer ekon.
Kan lebih baik?

Coretan: Macam-macam ler jalan nak kena kuar duit...

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP