Apesal rapat sangat ni?

>> 24 June, 2009

Tengok ler jarak pintu driver ngan pintu kete sebelah.


Hishh.
Macam mana ko jaga parking ni?

Ko ingat badan aku bersize sekeping kertas?
Boleh bolos kerapatan antara pintu driver dengan pintu kete sebelah tu?
Gile ke?

Sebaik pintu sebelah co-pilot aku bole la selit-selit.
Tu pon tersepit gak sikit aku nak masuk.
Sebaik aku lom gemok sangat.
Esok-esok (2 -3 bulan pasni) aku dah gemok cane?

Lagi sekali ko buat kat aku cani.
Memang aku nak sound.
'This time, apology accepted.' (macam la derang mintak maap).

Coretan: Kalau aku banyak duit, memang aku park kat bawah bulding Menara Park tu jer. Takyah susah-susah.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP