Baking project - Fudge Almond Brownies

>> 20 June, 2009

Alkisahnya...
Aku buat fudge brownies ini khusus untuk percutian ujung minggu ni.
Mesti la nak kontribiut jugak makanan sedikit sebanyak.
Takkan aku bawak tekak dengan perut je.

Fudge almond brownies in soufle cup

Jadi.
Malam Sabtu tu aku carik resepi brownies.
Malam Sabtu tu jugak aku membakar brownies.
Walaupun demam kerana selsema teruk.
Tapi demi perlunya makanan untuk dibawa.
Ku gagahkan jua.

Fudge brownies ni rasa dia agak keras sikit dari brownies biasa.
Sebabnyaa....
Biasa aku buat brownies ada letak susu cair atau susu segar.
Tapi....
Kali ini susu segar takde.
Maka aku terpaksa carik resepi brownies yang tak pakai susu segar.
Mekasih la kepada kak Rinnchan kerana resipi yang senang itu~
Iye.
Aku selalu bukak fotopages dia kalau nak carik resepi.

Kemasan yang agak comot sebab tak reti nak agak quantity letak dalam soufle cup itu~.
Ada la tinggi ada yg rendah.

Brownies ni aku bakar dalam soufle cup kecik supaya senang orang nak makan.
Senang jugak aku nak bawak.
Letak dalam mangkuk tingkat jer..
Ezi mehh...

Coretan: Lepas ni apa ek next baking project? Ayam golek? Lalalala...

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP