Baking project - Kalerful Kukis

>> 18 June, 2009

Yeah.
Jalan jugak baking project aku ni.
Sebenarnya.
Cookies baking session dah 3 kali buat.
Yang ini kali ke-tiga.

Antara design kukis yang semenggah sikit. Takpe, next time cuba lagi.


Komen boleh baca kat blog abahsyasya.
Cookies pon masih dalam cubaan.
Kali keempat, mesti berjaya!

Untuk mendeko cookies plak.
Ini first attempt.
Buat je la deko apa-apa dulu.

Dengan adanye gangguan mental & fizikal dari Syasya.
Aku gagahkan jua sesi mendeko cookies ini.

Antara kukis yang siap & separa siap dideko.

Lihat! Inilah kukis mama Syasya.

Pegang elok-elok Syasya, baru nak kering icing tu.

Gediknyee ko nih Syasya! Comot-comot icing kat mulut.

Yeah.
Pasni ni, next baking project lak.

Coretan: I love to cook and bake! (Ye ke?)

3 komentar:

jijah 2:02 PM  

wau....semangat betul mama syasya..leh buat bisnes ni

asyik cupcake je kan..kukis pon leh jadi alternatif utk jadi goodies

jellyna 2:06 PM  

ye, sila order kat saya kukis.

jijah 11:01 AM  

kukis satu, well done ea...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP