Birthday presents Syasya

>> 18 June, 2009

Birthday Syasya the 3rd hari tu Syasya dapat beberapa hadiah.

...............
Hello Kitty yang besarrrr dari Neneksyasya & bear kiut-kiut dari UncleBob (adik abahsyasya) serta Maklang Latifah (kazen abahsyasya)

Lagi-lagi peace..takde sign lain ke?

...............

Hadiah berupa uwang dari atuk & nenek Klang Syasya.
Leh simpan dalam akaun SSPN Syasya ye...

Atuk ni eja nama Syasya pun salah, bule laa..

Oh ye. Neneknyang Syasya belah abahsyasya pun ada bagi gak hadiah hejadi berupa uwang.
Pun akan dimasukkan ke dalam SSPN Syasya.

................

Yang ini hediah hejadi dari Acik Yas. Ala, yang nak pindah umah tu. Acik Yas sekuarga ngan baik ati datang umah ngantar hediah Syasya ni. Acik Yas nak skodeng plaster ceiling mama sebenarnya.. Hehehe... Jangan mare Acik Yas. Neway, thanks Yas...

Cheongsam aaa

.................

Ok.
Mana hediah hejadi dari abah ngan mama Syasya ek?
Huhuuhu.
Sebenarnya belom beli lagi.
Hari tu pegi Toy'r Us tak jumpa la hadiah idaman hati mama (not Syasya).
Jadi sampai la ni tak beli lagi hediah untuk Syasya.

Daripada ketiga-tiga hediah yang pernah dilistkan itu.
Rasanya macam nak beli Syasya meja stadi lak.
Memandangkan Syasya dah patahkan meja stadi dia.
Aci ke? Ke? Ke?

Yang ni ke, ni jual siap satu set meja kusi, tapi kecik sikit.

Yang ini putih, kalau letak dalam bilik Syasya, nak konsep perabut putih je memang cantik.


Yang ni memang kiut, macam bebudak punya & selamat, bucu tak tajam. Kena beli la ngan kusi musi dia sekali. Takde la meja ni je...


Hmmm...
Mesti Syasya kata, mama ni tak abis-abis berangan.
Belinya tak.
Hehehe...

Coretan: Sian Syasya, tak dpt hadiah besday lagi.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP