Blackberry Storm Vs iPhone

>> 14 June, 2009

Sekarang ni memang tengah glamer betul dua-dua handphone ni.
Nak-nak lagi si Storm tu.
Promotion abis-abisan dari Celcom.

Antara si Storm dengan si i-Phone.
Macam berkenan dengan si Storm tu.
Cam best jer.

Tak berapa nak baca detail review pasal Storm sebab bukan nak beli handphone pon.
Saje je berangan.

Tapi.
Baca review, macam ramai suka la si Storm tu.

Ye lah.
Apa-apa jer.
Aku boleh berangan je.
Beli takde la kan.

Hmmm.
Agak-agaknya.
Kalau jumpa Blackberry Storm tepi jalan, orang tercicir, sanggup tak rembat agaknya?
Takmo la.
Ntah busuk punya orang punya hp ke.
Tak best, tak best.

Coretan: HP aku pon baru je beli tahun lepas. Abahsyasya yang belikan. HP biasa-biasa je...Tapi i skerr.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP