Bodyshop Malaysia

>> 08 June, 2009

Kenapa The Body Shop Malaysia takde website dia sendiri ye?
Aku macam konpius.
Macam mana orang nak apdet rege produk-produk The Body Shop di pasaran?
Nak kena bukak website converter lak.

Ish. Tak best la macam ni.
Susah nak berangan tau.
Skang ni tengah berangan nak beli skincare yang Moisture White, yang selebihnya.
Skang ni kat rumah memang dah ada Moisture White Foaming Facial.

Maka.
Sekarang ini aku tengah target nak membeli Toner, Day Cream & Night Cream.
Tapi harga seketul menda alah tu agakla mahal.

Maka.
Kena la beli secara berperingkat memandangkan yang lama tu ada lagi.

Maka.
Mula-mula kena beli Moisture White Toning Essence.



Lepas tu.
Moisture White Cream Plus.

Lepas tu.
Moisture White Night Treatment Cream.

Lepas tu.
Duit pon kopak.

Hehehe.

Oopss lupa.
Compact powder pun dah takde.
Syasya dah pecahkan.
Kena gak beli baru.

Coretan: Kulit ini sesuai dengan Bodyshop jer....

4 komentar:

rohamia 8:37 AM  

Jom2 beli...nk beli loose face powder...berangan gak ngan eyeshadow palette nye...bile yek nak beli..lalalal

jellyna 9:02 AM  

jom-jom, bodisop tgh sale ni, whitening set aku tu 20% less

zulfarina zulkeple 9:24 AM  

beli2 aku dah beli masa time sale yg plus ngn maybank card holder last friday aritu rasanyer akan ada lagi kot

chuopa 11:58 AM  

wah.. geng bodyshop ni.....

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP