Corntoz - Express Yourself

>> 10 June, 2009


Kalau suka makan Corntoz, bole la cuba masuk pertandingan ini.
Aku dah makan dah Corntoz hari tu.
Biasa-biasa je. Takde yang menarik sangat.

Tapi.
Kalau kes nak menang hadiah rm8000.
Apa salahnya aku berpura-pura kan.

Eh?
Nak masuk ke ni?
Tengok lah kalau rajin.
Mungkin abahsyasya rajin?

Jom kita masuk contest ni beramai-ramai. Rezeki? Siapa yang tau?

Kini tibalah masanya untuk anda menunjukkan kreativiti anda!

Gunakan microsite kami untuk mencipta TVC anda sendiri dan anda berpeluang untuk memenangi hadiah utama wang tunai sebanyak RM8000!
Hadiah kedua dan ketiga tidak kurang hebatnya kerana hadiah kedua anda boleh memenangi wang tunai sebanyak RM5000, manakala hadiah ketiga ialah RM2000.

Apa yang anda hanya perlu buat ialah:
1. Fikirkan idea yang kreatif untuk menikmati snek Corntoz yang rangup.
2.

Rakamkan idea kreatif anda itu dengan menggunakan kamera web dan gunakan efek-efek yang disediakan di dalam studio online kami bagi memantapkan rakaman anda
atau
Muat naik rakaman video anda yang telah siap ke dalam Youtube sebelum anda memasukkan link video tersebut ke dalam galeri kami.
3. Semoga Berjaya!

Video anda mestilah:
• Mempunyai sekurang-kurangnya satu pek Corntoz (Ayam Panggang, Keju Cili atau BBQ )
• Memastikan anda menggunakan pek Corntoz di dalam video anda mengikut gaya kreativiti anda. (Contohnya membelai,memukul,menjilat,menyedut, dsb)

Para juri/hakim dalaman akan memilih dan menentukan 3 TVC yang paling kreatif dan terbaik untuk ditabalkan sebagai pemenang bagi peraduan ini.

Jadi.
Kalau sesiapa nak masuk contest ini.
Cuba perhatikan banner ads pasal Corntoz yang kadang-kadang muncul kat tepi sebelah kanan blog ini.
Kemudian, klik kat situ.

Ataupun.
Boleh terus pergi website Corntoz.

Coretan: Sapa yang nak kena berlakon ni? Syasya lah!

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP