Crocs murah di merata tempat

>> 24 June, 2009

Skang ni kan ramai orang jual Crocs yang murah.
Katanya dapat stok dari China.
Memang la Crocs is Made in China kan?

Ini sudah bagus.
Tak payah dah pi beli kat butik Crocs.
Beza harga hampir separuh harga.

Pegi beli kat butik Crocs pon tak dapat paper bag (aku suka kalau dapat paper bag).
Hanya beg plastik transparent dengan logo Crocs.
Motif?
Saja tayang jenis Crocs yang mana yang kita beli.

Jadi.
Sekarang ni.
Semua orang boleh pakai Crocs dah.

Lambakan Crocs, tempting!


Skang ni aku tengah minat Crocs Olivia ni.
Baru jer masuk Mesia design ni.
Kalau beli online ni harga dia RM60... jer...
Tolonggg!
Nak! Nak!
Aku suka kaler purple ni.

Harga Butik? Entah? RM120++ kot?

Crocs Olivia

Pehtu kan.
Boleh belikan jugak untuk Syasya.
Crocs Alice for girl ini.
Amik gak kaler purple.

Baru sepasang Syasya & mama gitu .
Comel kan? Kan?
Crocs Alice ni RM38.. jer...
Nak! Nak!

Harga Butik? RM129.

Crocs Girls Alice


Eh jap.
Merah pon cantik jugak.


Sekian, angan-angan saya...

Coretan: Tunggu gaji.

8 komentar:

jijah 12:35 PM  

oh tidak....dh lama dlm wishlist...tapi masih tak dapat lagik

zamreen 2:22 PM  

pi lah crocs outlet kat mines tu, dah confirm ori coz all the boutiques hantar kat situ stocks2 yg x abis... tp limited design colour and stocks... ku beli sassari di situ rm85

tiga2 hero ai pun sudah ade crocs masing2... hehehe

Mak Ton 8:46 PM  

isk... cantek la crocs nih...
mana nk bli yg murah nih...??
kasik la tau sket

lizamurni 10:02 PM  

Jal,

Aritu we all gi Bazar Tengah Malam kat Danau Kota, berlambak gerai jual crocs from china ni, dlm plastik lagi...cun...yg Olivia tu pun ada, harga yg budak2 punyer 25 hinggit jer...

jellyna 5:22 AM  

jijah: ni dah ada murah di merata tempat ni bole la ko beli.

kak arin: wah, menarik tu, taktau kat mines ada outlet crocs.

maton: ko baca komen orang-orang lain, derang dah cakap dah kat mana ada...

kak liza: adik saya kata kat damansara uptown pon ada. maknanya ada di mana-mana ek crocs murah ni..

zamreen 9:32 AM  

crocs outlet mines tu kat level 3 new wing, sassari, alice sume ade. tp cyprus takdelah coz design baru kan... confirm ori, siap hanger dgn bag dia sekali... girl pny dora cutenye boleh beli tuk sya2, dlm rm65 jek.

cikbedah 2:23 AM  

salam.. kt ne ek nk dpt crocs alice murah. kt mid valley dh xdk pattern ni. kt mines jek. sy dh ada 1 prima sea foam. olivia cntik gak tp sy xske y tbukak belakang bio la alice ni lme pnye,,,, tp nk jugak

t_cheer aminah 8:14 PM  

Sy pon ada gak kasut crocs ni, penah beli tak ori dan juga yg ori. Logo crocs pun sebenarnyer boleh dibezakan. Ultraviolet tu mmg cantik utk u. Kalau utk girl, u blh beli yg merah tu-nampak lebih ceria. Alice purple pun cantik gak, anak I ada, tp tak muat, tunggu ler 2 thn lg baru muat kot. he he...

*Bad news, kedai2 kasut yg jual crocs dgn harga mahal tak semestinya jual yg ori, pengalaman I bukan kat boutique crocs tp kedai kasut biasa jer. Tp harga punya lah hebat.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP