Free Nando's Burger ?

>> 11 June, 2009

Sejak kebelakangan ni terasa macam murah rezeki pulak.

Time lunch tadi berjalan ke Avenue K nak pekena prawn mee.
Dah bosan betul makan kat foodcourt.
Saja nak tukar angin sekali-sekala.

Sambil-sambil jalan, borak-borak.
Pastu terdetik mulut ni bercakap, "Eh, apesal orang semua pegang Nando's ni?"

Rupa-rupanya, ada 3 orang staff Nando's tengah distribute burger free.
Rezeki, rezeki.
Punya menggelabah kitaorg pegi ke derang tu.
Takut burger tu habis. Ngeh3x.

Ni la beger free Nando's tu.

Ada sorang minah tu, siap tak menyempat, tangan dia yang hulur mintak burger tu.
Hehehe.
Orang lain tunggu staff Nando's bagi. Dia tak.
Punya la menggelabah. Excited tak terhinggala kitaorg.

Tapi prawn mee tetap order jugak. Beger Nando's tu simpan la. Lapar kang bole makan.

Gembira betul kitaorg dapat burger Nando's ni.
Dah free. Mesti la excited.
Harga promo burger tu sekarang ialah RM9.90.
Maknanya kitaorg dapat burger free berharga RM9.90.

Wah. Wah.
Ingat nak bawak balik burger ni kang bagi Syasya ngan abahsyasya rasa.
Nak makan sesama.
Tu pon tengok la kalau petang kang tak lapar.

Coretan: Kalau duit yang dapat free kan best?

3 komentar:

rohamia 5:09 PM  

yeay...yeay...yeay...burger free...burger free....suka2....

jellyna 5:30 PM  

Ooo..cik ye minah tu? hehehe

zulfarina zulkeple 5:31 PM  

ala len kali klau g avenue K nak ikut jgk dah lama tak mkn mee udang tu

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP