Geril-menggeril

>> 29 June, 2009

Dari kiri: Grilled Ayam Satay Style, Grilled Lamb Chop, Grilled Chicken Western Style


Pagi Ahad.
Semua orang pon belom bangun tido lagi.

Pukul 11 pagi.
Abahsyasya dah nak start aktiviti menggeril.
Umat manusia yang lain baru nak warm-up sikit-sikit.
Takpe la.
Kasi kita start dolu.

Setup bara api

Testing sikit dulu.

Sambil bakar ayam sambil bercinta~

Mandor datang tengok (terliur la tu)

Syasya agak tak tahan dengan tahap kepanasan & keasapan proses pembakaran ini...

Mesti la ada gmbr bertiga.
(Ish, aku tak suka tudung ni, macam indon, memang kena ejek dek abahsyasya laa)


Tabah membakar demi perut yang dah lapa

Timbunan lamb yang telah digrilled.

3 pinggan Grilled Lamb Chop untuk mereka yang dah lapa sangat.

Yang lain semua tengah kusyuk santap Lamb Choppp, Abahsyasya jer sempat tengok camera.

Yeah.
Sukses, sukses.
Sukses jugak akhirnya aktiviti geril-menggeril kitaorg.
Seme pon kenyang...
Seme pon kata sodap macam kodai...
Adik-beradik ikhlas memberi komen ok?

Amacam? Next aktiviti?

Coretan: Malam ni nak pegi satu tempat.

2 komentar:

Mohd Riziqin Hill 9:27 AM  

dugaan sungguh la~ ;p

jellyna 3:35 PM  

pasal makan je dugaan ek, reez? hik3x

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP