Jem & the Holograms

>> 23 June, 2009

Masa kecik dulu aku suka tengok citer katun ni.
Aku suka tengok sebab aku suka berangan.

Best la katun ni masa dedulu.


Jem tu orang biasa.
Dia pakai subang bentuk bintang.
Subang tu ada kuasa.
Bila dia usik subang tu, dia boleh bertukar jadi penyanyi.
Bila jadi penyanyi dia berubah jadi pompuan rambut & baju kaler pink.

Kawan-kawan Jem pon rambut kembang-kembang.
Macam-macam kaler.
Derang akan jadi kumpulan penyanyi.
The Holograms.

Nyanyi dengan Jem
Nyanyi lagu-lagu 80-an la kan.
Dah katun tu time 80-an.

Pastu ada orang jahat.
The Misfits.
Kumpulan penyanyi jugak la.



Bila Jem & the Holograms nak ada movie ek?
Mesti cam best.
Pilih pelakon glamer-glamer.

Coretan: Lagi suka cerita ape ek dedulu?

2 komentar:

zamreen 5:51 PM  

ku sgt suke juga kartun ni.. klu tak silap pagi ahad masa tu.. kartun2 lain cam smurfs, punky brewster, she-ra etc.

jellyna 5:52 PM  

best kan? kan?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP