Kenny Rogers bersama keluarga

>> 05 June, 2009

Minggu lepas - sempena gaji, kami sekuarga bersantap Kenny Rogers dekat-dekat umah.

Tengah buat pose clone

Rasa macam dah lama betul tak makan Kenny Rogers.

..................

Last sekali aku ingat, masa surprise besday party kawan-kawan opis lama dulu.

Eh? Ye ke?
Biar betoll?
Selama itu aku tak makan Kenny Rogers?
Gila!
Betul ke?

Macam tak percayalah!
(Dialog Little Einstein setelah ditranslate Bahasa Melayu)


Dari kiri: ya, roha, fly, kak shonna, kak bib
(aku pasti ada orang akan tak puas ati tgk gmbr ni s
ebab gmbr dia takde, tengok nanti sapa yg komen)


Serius guys, aku bebetul surprised time ni. Mekacey kawan-kawan...

...............

Takpelah.
Aku baru je makan kan. Kira langsai la.

Muka ceria sebelum rasa tak kenyang sangat...


Overall komen dari aku yang dah lama tak makan pakcik Kenny ni punya menu,
aku rasa banyak yang dah kureng.

Macaroni & cheese dah tak se'cheese' cam dulu.
Mashed potato pon cam tak berapa best.
Ayam pun dah kecik.

Lamb chop abahsyasya, aku tak rasa. Tapi nampak macam makan tak kenyang je.

Syasya punya mushroom soup, ok not bad.

Tapi faktor franchise pon main peranan kot.
Maybe yang dekat umah aku ni masak tak best.

Hmmm, tengok nanti aku nak compare esok dengan dj-LRC nye ayam (blom makan dah 2 kali promote?).
Tungguuu...

Coretan: Lagi-lagi makan. Lapar lagi ke ni?

7 komentar:

kbib,  3:53 PM  

Jal..Kenny rogers dah ade delivery tau!

jellyna 5:36 PM  

kite test dj-LRC dulu,kasi compare sedap tak, kalau sedap, terpaksa la rejek kenny rogers dah cos kennyrogers mahalll, hehe

suhanazainal 5:45 PM  

jal...ko buat aku sgt neves (ah pedulik hape aku. tekak aku kata sedap so betulla aku tak tipu). haha.

chuopas,  9:11 AM  

gambar aku tade !

jellyna 2:31 PM  

sue: betul la tu. ikut tekak ko la. kalau ko kata sedap. sedap la. hehe.

chuop: yes, you're the missing person in the pics. hehe

jellyna 2:32 PM  

chuop, memang gmbr ko langsung tadek dlm folder tu, sape punya camera ek? aku ker?

chuopas,  9:35 AM  

takpelah, aku bukan saper2 pun dalam majlis tu, aku cuma pencetus idea, ajk invitation, main organizer, master planner ngan tukang beli kek je...

gambar aku tade folder? mesti org tak caya kalau ko bg statement tu..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP